RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Veel animo voor informatieavonden over tippelzone

UTRECHT -

Er is extreem veel animo voor de informatieavonden over de verplaatsing van de Utrechtse tippelzone. Vooral in De Meern is het volgens de gemeente druk en daar zijn dan ook extra bijeenkomsten georganiseerd, die intussen al volgeboekt zijn.

De informatieavonden worden georganiseerd voor bewoners en ondernemers rondom de twee mogelijke nieuwe locaties: De Boteyken in De Meern en de Elektronweg op Lage Weide.

Tegen de verplaatsing van de tippelzone is veel protest, zowel voor de locatie in De Meern als voor de locatie op bedrijventerrein Lage Weide.

Vanavond gaat de bijeenkomst over de Elektronweg op industrieterrein Lage Weide. De gemeente verwacht ongeveer vijftig belangstellenden. Morgen staat de Boteyken in De Meern twee keer op de agenda. Daar gaat het om twee bijeenkomsten met ongeveer 150 mensen.

Vanwege de grote belangstelling heeft de gemeente Utrecht nog een extra bijeenkomst gepland op 25 september. Die informatieavond is al vol en aanmelden kan niet meer.

De prostituees moeten weg van de Europalaan vanwege de komst van de nieuwe woonwijk in de Merwedekanaalzone. De wethouder wil dat in december een besluit wordt genomen waar de nieuwe tippelzone precies gaat komen. Verschillende partijen hebben de wens uitgesproken de beslissing over de verkiezingen heen te tillen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -