RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nog vijf kandidaten voor ontwikkeling nieuwe prostitutiezone Zandpad

UTRECHT -

Vijf ondernemers strijden nog om de rechten om het Nieuwe Zandpad in Utrecht aan te mogen leggen. Langs de Vecht moet weer een plek komen waar sekswerkers transparant en veilig hun werk kunnen doen, meent het college.

In juli liet de gemeente al weten dat vijf partijen zijn uitgenodigd voor de meervoudig onderhandse aanbesteding. In de zomerperiode hebben zich nog drie partijen gemeld. Van de in totaal acht aangemelde organisaties hebben uiteindelijk vijf daadwerkelijk een plan ingediend.


GUNNING

De gemeente kiest in oktober vier partijen om mee te doen aan de zogenaamde gunningsfase. Dan dienen de geselecteerde ontwikkelaars hun definitieve, uitgewerkte plan in. Uit deze inzendingen kiest de gemeente dan uiteindelijk het winnende plan. Tot er een keuze is gemaakt doet de gemeente doet geen mededelingen over de geďnteresseerde partijen.

De peeskamers aan het Zandpad gingen in de zomer van 2013 dicht. Volgens de gemeente Utrecht was er sprake van mensenhandel.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -