Instellingen

Vermiste kabouters uit Vinkeveen weer terug

VINKEVEEN - De twee vermiste kabouters uit Vinkeveen zijn weer terecht. Zo'n drie maanden geleden werden de beeldjes gestolen uit de voortuin van Corrie.
Ze plaatste een bordje bij Sneeuwwitje en de vijf overgebleven dwergen met daarop de tekst "Wie brengt mijn twee kabouters bij mij terug".
Tot haar eigen verrassing vond Corrie de twee tuinkabouters opeens terug, meldt Peters Hotnews. Ook lieten de dader of daders een brief achter. Daarin schreven ze dat de kabouters op vakantie zijn geweest.

BRIEF

"Onze vakantie was heerlijk", staat in de brief. "We hebben bergen beklommen, zijn naar zonnige oorden geweest en hebben New York bezocht."
"Tijdens onze reis kwamen we er alleen achter dat sneeuwwitje ons heel erg miste. Toen wij het bordje in uw voortuin zagen verschijnen op RTV Utrecht zijn we weer zo snel mogelijk teruggekomen. Het is weer goed om thuis te zijn bij al onze mede-dwergen."

DIEVEN

Corrie weet nog altijd niet wie de beelden heeft weggenomen en teruggeplaatst. Mogelijk wordt het mysterie ook helemaal niet meer opgelost.
De beeldjes van Sneeuwwitje en de dwergen zijn een echte publiekstrekker langs de Herenweg. Ze staan er al dertig jaar en voorbijgangers gaan vaak met de sprookjesfiguren op de foto.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.