Rodney (22) heeft huis nu al vol met kerstspullen

NIEUWEGEIN - Hij moet nog 102 nachtjes slapen, maar nu al heeft Rodney Huygens zijn huis in Nieuwegein helemaal vol staan met kerstversieringen. "Ieder jaar wordt het erger en koop ik er weer meer bij."
Herten, rode ballen, een kerst-stal, Kerstmannen en uiteraard een kerstboom. Verslaggever Robert Jan Booij keek zijn ogen uit in de woning van Rodney.
En het is nog niet af. "Ik heb nog wel wat hoekjes over waar een kerstboom kan", zegt Rodney. "Normaal begin ik altijd later, maar het is zulk slecht weer dat ik dacht: ik ga maar gewoon beginnen."

KERST IS STOM

Opvallend: het kerstfeest zelf vindt Rodney niet zo boeiend. "Het is wel gezellig, maar het is niet dat ik erom sta te springen. Ik vind het een beetje van die hangdagen. Je zit maar te wachten tot je weer naar bed kan. Het gaat meer om de voorpret en de lampjes."

TUINCENTRA

In de Utrechtse tuincentra zijn medewerkers nu al druk met de opbouw. Volgens Leo de Leeuw van de Intratuin in Utrecht is hout dit jaar de kerst-trend. "Wortelstrengen en houtdecoraties in de kerstboom. In plaats van glimmende ballen en zilveren pieken."

Verslaggever Robert Jan Booij op bezoek bij het versierde huis van Rodney.
Bij de Intratuin in Utrecht zijn ze ook al druk met de Kerst.
Kerstfan Rodney: "Ik heb tien kerstbomen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.