Instellingen

Amazones met pony Lisa in studio UVandaag: "Paardrijden geeft zoveel ontspanning"

Pony Lisa in de studio van UVandaag.
Pony Lisa in de studio van UVandaag. © RTV Utrecht
AUSTERLITZ/PROVINCIE UTRECHT - Paardenliefhebbers Dominique en Laura vragen aandacht voor de Open Manage Dagen. De amazones vertelden in UVandaag wat er allemaal te doen is op de Utrechtse maneges, zoals bij hen in Austerlitz. Ze namen voor deze speciale gelegenheid pony Lisa mee.
Het was voor het eerst dat er een pony te gast was in UVandaag. "Ik was verbaasd dat dit echt zou gaan gebeuren", zei Dominique tegen presentator Rob van Dijk. Maar Lisa deed het voorbeeldig, precies zoals Dominique het ook had verwacht. "Ze is echt de knuffelpony van onze manege!"

WANDELEN

Iedereen die komende zondag in Austerlitz de manege bezoekt, kan Lisa in het echt bewonderen. "Ze is zeker van de partij om met kinderen te wandelen en een ponyritje te maken", vertelde Dominique. Bezoekers kunnen ook op de manage terecht met al hun vragen over bijvoorbeeld het verzorgen van paarden en pony's.
Dominique wil belangstellenden zondag graag vertellen hoe leuk ze paardrijden vindt. "Het geeft zoveel ontspanning. Als ik niet lekker in m'n vel zit en een rondje ga lopen in het bos, dan kom ik tot rust."

MEISJES

Iedereen die het leuk vindt om te komen, is welkom zondag. Maar Dominque geeft toe dat ze meer meisjes verwacht dan jongens. "Jongens hebben vaak minder met paarden. We zien dan ook vooral jonge meisjes vanaf een jaar of zes."
Paardenliefhebbers zijn dit weekend trouwens ook welkom op manages in onder meer Woerden, Snelrewaard, Hagestein en Woudenberg.

Paardenliefhebber Dominique over paardrijden: "Het geeft zoveel ontspanning"
Amazones met pony Lisa in UVandaag: "Paardrijden geeft zoveel ontspanning"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.