Instellingen

Zilveren jubileum voor 50Plusbeurs in Utrecht

© ANP
UTRECHT - De 50Plusbeurs, die vandaag begint, viert dit jaar een bijzonder feest. Het is de 25e keer dat bedrijven en dienstverleners kapitaalkrachtige consumenten op leeftijd naar de Jaarbeurs Utrecht lokken en daarom heet jaargang 2017 de 'silver edition'.
Elke beursdag wordt afgesloten met een Silver Show van Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Op de eerste beursdag strijden tijdens de finale om 13.00 uur zes vrouwen van 54 tot 70 jaar om de titel Silver Model 2017. Uitstraling en karakter gelden daarbij als belangrijkste criteria, niet de confectiemaat of een rimpelvrij gezicht, zegt de organisatie.
Er worden de komende vijf dagen 552 exposanten en 100.000 bezoekers verwacht. Ouderen hebben nog steeds veel te besteden, groeien in aantal en vermogen, en zijn bereid te consumeren, blijkt uit onderzoek. Volgens de organisatie van de 50Plusbeurs zit er veel groei in camperreizen, verre bestemmingen, hybride auto's, elektrische fietsen, huis- en tuinrenovatie en diensten om langer thuis te blijven wonen.

Mahalia Neekrui uit Utrecht, finalist Silver Model 2017, op Radio M Utrecht
Modellenverkiezing bij de jarige 50-plusbeurs.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.