Zwijgende Utrechter met schotwonden in Opsporing Verzocht

UTRECHT - De 37-jarige Utrechter die in augustus met meerdere schotwonden werd achtergelaten in Harderwijk, laat niks los over de voorafgaande schietpartij. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde vanavond aandacht aan de zaak, omdat de politie nog steeds op zoek is naar informatie.
Het slachtoffer werd op dinsdag 8 augustus met zware verwondingen afgezet bij het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk. Hij is buiten levensgevaar, maar weigert informatie te geven over de schutter en de toedracht van de beschieting.

GETUIGEN

De politie is op zoek naar de man die de Utrechter afzette bij het ziekenhuis. Het gaat om een blanke man met kort donkerblond haar, die Engels sprak. Hij bracht de gewonde man tot in het ziekenhuis en ging toen binnen een minuut weer haastig weg, in een Mercedes met onleesbare witte platen. Het gaat volgens de politie niet per se om een verdachte, het kan zijn dat hij het slachtoffer alleen wilde helpen.
Ook komt de politie graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van het afzetten van de beschoten man. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via een tipformulier of telefoonnummer 0900-8844.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.