Utrechtse serieaanrander opnieuw voor de rechter

UTRECHT - De man die begin dit jaar vijf vrouwen zou hebben aangerand, moet vandaag opnieuw voor de rechter verschijnen.
In augustus stond de man ook al voor de rechter, maar toen kon de zaak niet inhoudelijk behandeld worden omdat nog niet alle vijf de vrouwen waren gehoord.

MOBIELTJE

De man van begin twintig zou de vrouwen allemaal in één nacht hebben lastiggevallen. Dat was in maart op de Hardebollenstraat, de Kwartelstraat, de Wijde Begijnestraat, het Nijntje Pleintje en de Antonius Matthaeuslaan.
Hij kon aangehouden worden omdat hij de mobiele telefoon van een van zijn slachtoffers had afgepakt. De politie wist het signaal van het mobieltje te traceren.

ASIEL

De verdachte is van Libische afkomst en verblijft sinds 2012 in Nederland. Hij wil hier asiel krijgen, maar al zijn aanvragen zijn tot nu toe afgewezen. Volgens zijn advocaat is de man daar erg gefrustreerd over.
De zaak tegen de man begint vanmiddag om 13.30 uur. Verslaggeefster Anne-Marie Verhagen volgt de zaak. Dat is ook te volgen via Twitter.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.