Instellingen

Centrum Baarn onder handen genomen, Brinkstraat is weer open

BAARN - De Brinkstraat in Baarn is na een opknapbeurt weer open voor auto's. Vanaf volgende week is het de beurt aan de Laanstraat om onder handen genomen te worden. De gemeente Baarn wil het hele winkelgebied een facelift geven.
De Brinkstraat heeft tussen de Burgemeester Penstraat en de Kerkstraat nieuwe bestrating gekregen. Fietsenrekken en palen zijn recht gezet en schoongemaakt. Volgende week wordt de stoep nog aangepakt.
Maandag begint ook het werk aan de Laanstraat tussen de Nieuwstraat en de Laandwarsstraat. Met winkeliers maakt de gemeente afspraken over het leveren van de voorraad.

FACELIFT

Baarn pakt het winkelgebied stap voor stap aan. Een deel van de Laanstraat en Brinkstraat wordt volledig opnieuw ingericht. "Nieuwe straatstenen, een nieuwe lijngoot, nieuwe prullenbakken en bankjes, pleintjes en een heuse waterpartij", zegt de gemeente.
Het westelijke deel van de Laanstraat en het noordelijke deel van de Brinkstraat worden alleen opgeknapt. De facelift van het winkelgebied moet in oktober 2018 klaar zijn.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.