"Politie keerde om op weg naar dodelijk steekdrama in Lopik"

LOPIK - De politie zou onderweg zijn geweest naar het huis van Charlotte uit Lopik op de avond dat zij werd neergestoken. Op advies van haar relatietherapeute van haar en haar vriend Teunis Z. zouden de agenten halverwege echter weer zijn omgekeerd. Ruim een uur later werd de hoogzwangere Charlotte door Z. neergestoken.
Dat meldt het AD "op basis van een reconstructie en bronnen".
Volgens de krant was de relatietherapeute door Teunis Z. (41) ingeschakeld om te bemiddelen tussen hem en Charlotte, die hoogzwanger was.

MOEIZAAM

Het gesprek zou die bewuste maandagavond 19 juli "moeizaam" zijn verlopen, "ondanks de aanwezigheid van de therapeute, schrijft het AD.
"Charlotte voelde zich onveilig en had via WhatsApp contact met haar moeder. Die belde de politie en de politie stuurde een eenheid naar Lopik. De agenten besloten onderweg eerst contact op te nemen met de aanwezigen in het huis. De relatietherapeute zei tegen de agenten dat de situatie onder controle was, waarop de politie is omgedraaid."

KLOPJACHT

Z. heeft toegegeven Charlotte en haar ongeboren baby te hebben doodgestoken. De Lopiker vluchtte na de steekpartij. Na een grote klopjacht vond de politie hem de dag erna in een bos in Linschoten. Hij werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis en daarna aangehouden..

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.