LIVEBLOG: Gigantische nederlaag in eigen Galgenwaard. Reacties en meer straks op 93.1FM!

UTRECHT - FC Utrecht hoopt vanmiddag de eerste topper van het seizoen in winst om te zetten. In de eigen Galgenwaard spelen de mannen van Erik ten Hag aan tegen PSV, dat momenteel op een tweede plek staat in de Eredivisie met twaalf punten.
De bezoekers lijken zich te hebben aangepast aan en treden aan in een 5-3-2-formatie. Oud FC Utrecht-speler Bart Ramselaar begint op de bank tegen zijn oude club. De thuisploeg wil vanmiddag ook graag afrekenen met het verleden: in 49 eredivisiewedstrijden wist het slechts twee keer te winnen van tegenstander PSV.
Zoals altijd via 93.1FM: René van den Berg en Gert Kruys, die de wedstrijd weer van commentaar en analyses zullen voorzien!
90+3' Scheidsrechter Gözübüyük verlost Utrecht uit zijn lijden en maakt er een eind aan. Interviews en analyses met René van den Berg en Gert Kruys op 93.1 FM.
90' Ook Steven Bergwijn doet een duit in het zakje en scoort na een slalom door de Utrechtse verdediging: 1-7. Een ongekende afstraffing in de eigen Galgenwaard
85' 1-6: Locadio benut een nieuwe strafschop en tekent voor zijn vierde treffer. Giovanni Troupee ontvangt een rode prent.
80' PSV krijgt een strafschop na een overtreding van Braafheid op Lozano. Van Ginkel is onberispelijk en schiet de 1-5 binnen
70' Giovanni Troupee vervangt de geblesseerde Sean Klaiber. Nog twintig minuten op de klok
68' Jürgen Locadia maakt zijn derde van de middag en gooit de wedstrijd in het slot: 1-4
62' Görtler direct met twee goede kansen op de aansluitingstreffer! Zoet keert de eerste bal, terwijl de tweede bal ruim naast gaat
60' Wissels: Lukas Görtler en Gyrano Kerk vervangen Cyriel Dessers en Jean-Christophe Bahebeck
55' OEI! Na een fraai overstapje van Labyad mist Dessers een enorme kans op de aansluitingstreffer
49' Na balverlies op het middenveld is het Locadia die één op één met doelman Jensen raak schiet en daarmee tekent voor zijn tweede treffer van de middag: 1-3
47' Een reuzekans voor PSV'er Pereiro in het strafschopgebied, maar hij raakt de bal volledig verkeerd. Gevaar geweken.
46' Er is gefloten: we zijn begonnen aan de tweede helft in de Galgenwaard!
45' Ai! Utrecht krijgt via Van der Maarel en Dessers nog twee goede kansen op de gelijkmaker! We gaan rusten in de Galgenwaard, waar de stand 1-2 in het voordeel van de Eindhovenaren is
40' PSV komt opnieuw voorsprong: het is Lozano die een slippertje van Van de Streek afstraft, door de bal bij de tweede paal in te tikken: 1-2
34' PSV wordt sterker: eerst wordt een inzet van Pereiro geparareerd, daarna raakt Locadia de lat
22' Daar is bijna de 2-1! Een goede steekpass van Ayoub, maar Van de Streek vindt Zoet op zijn weg naar het doel
20' DE GELIJKMAKER! Utrecht krijgt een strafschop na een overtreding van Isimat-Mirin. Labyad benut hem en het is weer 1-1.
16' GOAL! Locadia zet PSV op 0-1 voorsprong vanuit de rebound, nadat Jensen de eerste inzet van Lozano nog weet te keren.
9' Nog een kans! Na een goede pass van Emanuelson schiet Dessers oog in oog met doelman Zoet op de lat.
8' Oei! Uit de kluts vindt Van der Maarel ruimte om te schieten, maar zijn schot gaat via een PSV-been over het doel!
1' Er is afgetrapt in de Galgenwaard: FC Utrecht - PSV is begonnen!

OPSTELLINGEN

FC Utrecht: Jensen, Klaiber, Van der Maarel, Janssen, Braafheid, Emanuelson, Ayoub, Van de Streek, Labyad, Bahebeck, Dessers
PSV: Zoet, Arias, Luckassen, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet, Hendrix, Van Ginkel, Pereiro, Locadia, Lozano

Voorbeschouwing: René van den Berg & Gert Kruys in de Galgenwaard