Instellingen

Voetballer Nieuw Utrecht zwaargewond na kopstoot teamgenoot

UTRECHT - Door een kopstoot van een teamgenoot ligt een 25-jarige speler van Nieuw Utrecht in het ziekenhuis. Zijn toestand is zorgwekkend. De Utrechtse voetballer is niet aanspreekbaar.
"Zijn toestand was kritiek maar gelukkig is het nu wat stabieler. Hij ligt niet op de intensive care, maar op een gewone kamer. In het begin was het wel erg omdat hij zijn tong had ingeslikt volgens mij", aldus voorzitter Efrail Atak.

KOPSTOOT

Het incident tussen de teamgenoten gebeurde vlak voor het einde van de wedstrijd tegen het tweede elftal van Vriendenschaar in Culemborg. Het liep uit de hand omdat één van de jongens de bal niet wilde afspelen.
Atak: "Degene die de kopstoot gaf, kennen we helemaal niet. Hij was pas twee weken geleden lid geworden bij ons. Hij kwam van Woerden af, omdat zij met de zondag gestopt zijn."

DADER

Waar de verdachte op dit moment is, is niet duidelijk. Volgens de voorzitter van Nieuw Utrecht is hij meteen na het incident vertrokken. De politie zoekt hem.
"Je krijgt gewoon een slecht imago hierdoor en dat vinden we gewoon heel erg. Bij ons is hij zeker niet meer welkom. Wat de KNVB en de politie gaan doen, weten we nog niet. Maar geen enkele club gaat dit tolereren. Dit is gewoon niet leuk en hoort niet bij sport", aldus Atak.
De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen zich melden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.