Opvallende wijzigingen op Facebookpagina van verdwenen au pair

LOENEN AAN DE VECHT - De politie houdt alle opties open in het onderzoek naar de vermissing van au pair Anjelie Basco uit Loenen aan de Vecht.
Het zou bijvoorbeeld kunnen dat de 22-jarige Filipijnse van haar au-pairwerk af wilde en daarom is vertrokken. Maar het kan ook zijn dat ze tegen haar wil in is weggegaan of meegenomen.
Opvallend is dat ze op de ochtend van de vermissing, zaterdag 9 september, een afspraak had met iemand die ze vermoedelijk via Tinder had leren kennen. In de week na de vermissing zijn er daarnaast zaken veranderd op haar Facebookpagina. Een aantal vriendinnen werd geblokkeerd en op donderdag 14 september werd met het account van Anjelie ingelogd in Frankrijk.
In het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld toonde de politie woensdag een foto van Anjelie. De vrouw heeft lang zwart haar en bruine ogen. Ze is klein, 1.50 meter, en heeft een tenger postuur. Toen ze zaterdag 9 september vertrok vanuit Loenen aan de Vecht, droeg ze een knielange zwarte jurk met lange mouwen.
De politie is op zoek naar mensen die meer denken te weten over de vermissing.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.