Topchefs dit weekend in actie voor wederopbouw Sint Maarten

HOUTEN - Deelnemers van het benefietdiner voor Sint Maarten, krijgen zondag een uitgebreid vijfgangenmenu voorgeschoteld van topchef André van Doorn van Kasteel Heemstede in Houten. Hij duikt met 29 andere topchefs de keuken van Hotel Okura Amsterdam in om geld op te halen voor de wederopbouw van het eiland na orkaan Irma.
"We maken vooraf gemarineerde cochius met preiolie en bloemkool en kaviaar, daarna een gerechtje van krokante lange stierstaart met een saus van snijbonen. Vervolgens gaan we verder met zeetongfilet met avocado en paprika en als hoofdgerecht gevuld kwarteltje en een dessert met bramen en appel", aldus Van Doorn.
De dertig deelnemende topchefs komen uit heel Nederland. Behalve Van Doorn, doen ook de chefs van De Nederlanden in Vreeland en De Burgemeester in Linschoten mee aan de benefietactie. De eters betalen 300 euro per persoon of 3000 euro per tafel. Het geld wordt besteed aan de wederopbouw.
Aanmelden kan via deze website.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.