Instellingen

Utrecht minder goed bereikbaar tijdens Singelloop

© Singelloop
UTRECHT - Tijdens de Singelloop in Utrecht, die morgen plaatsvindt, zijn gedeeltes van de stad afgesloten. Tussen 10.30 en 17.15 uur is de stad minder goed bereikbaar voor weggebruikers.
Op gele omleidingsborden staan alternatieve routes. Ook zullen er politieagenten, verkeersregelaars en vrijwilligers aanwezig zijn om het evenement in goede banen te leiden.
De parkeergarages P1, P2, P3, P4 Hoog Catharijne en P5 Vredenburg zijn alleen bereikbaar via de Noordelijke kant (Daalsetunnel, Amsterdamse Straatweg). Bij het uitrijden van de parkeergarages is er een omleidingsroute ingesteld via, Moreelsepark, Laan van Puntenburg, Herman Gorterstraat, Hartingstraat, Arthur van Schendelstraat, Vaartsestraat en Bleekstraat.

SINGELLOOP

Morgen wordt de 67e editie van de Singelloop gehouden in Utrecht. De inschrijving voor de 10 kilometer is gesloten, voor de 5 kilometer kunnen sportievelingen zich nog wel inschrijven.
Het parcours gaat van start op de Maliebaan en loopt onder andere over de Nobelstaat, de Wittevrouwensingel en de Catharijnesingel.
Meer informatie over de bereikbaarheid in de stad is te vinden op de website van de Singelloop.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.