Instellingen

Overvallers Zeist kwamen plotseling uit de bosjes om mountainbiker te beroven

ZEIST - De recherche doet onderzoek naar de gewapende straatroof op de Kampweg in Zeist. Een man werd daar zondagavond beroofd van zijn rugzak en fiets.
Rond 21.00 uur reed de 29-jarige Zeistenaar over de Kampweg. Dit fietspad loopt achter de McDonald's naar de Verlengde Slotlaan. Vlak voor de bocht linksaf over de A28 kwamen plotseling twee mannen uit de bosjes. Een van hen bedreigde het slachtoffer met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

RUGZAK EN MOUNTAINBIKE

Even later kwam er ook een derde man bij. De Zeistenaar werd beroofd van zijn grote rugzak, een Low Alpine met oranje regenhoes eromheen. Ook zijn fiets, een grijze mountainbike van het merk Trek, werd meegenomen.

SIGNALEMENTEN

De politie heeft de mannen niet meer kunnen vinden. De drie verdachten hadden een slank postuur, spraken met een buitenlands accent en droegen donkere kleding. Ze hadden alle drie hun gezicht bedekt en hadden mutsen op. Ze waren op de fiets en hadden dus die opvallende backpack met oranje regenhoes van het slachtoffer bij zich. Ze fietsten weg in de richting van Soesterberg.
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.