Politie zocht ten oosten van Soest naar vermiste Anne

UTRECHT/BAARN - De politie heeft maandag met zes honden gezocht in een gebied aan de oostkant van Soest naar de vermiste Anne Faber. Volgens de politie heeft haar telefoon voor het laatst verbinding gemaakt met een telefoonmast in die omgeving. Dat zei politiewoordvoerder Bernhard Jens vanavond in Pauw.
"We houden rekening met alle scenario's, want we weten het gewoon niet. Maar een ongeval lijkt ons op dit moment niet voor de hand liggend want dan hadden we haar fiets toch wel ergens aangetroffen", aldus Jens.

ZOEKTOCHT

De 25-jarige Anne Faber is sinds vrijdag vermist. Ze reed op haar fiets vanuit Utrecht via Hollandsche Rading naar Baarn.
Daar nam ze een selfie die ze naar haar vriend stuurde. Daarna is er geen teken van leven meer van haar vernomen.

FIETS

Maandag werd door familie en vrienden gezocht in het bosgebied rondom Paleis Soestdijk. Daar werd toen wel een fiets gevonden maar deze bleek niet van Anne te zijn.
Het gebied waar met de honden is gezocht wordt waarschijnlijk uitgebreid. "Wellicht dat we daar nogmaals met de honden gaan zoeken, maar het is echt een groot gebied. Dat is moeilijk zoeken", zegt politiewoordvoerder Bernhard Jens in Pauw.

TIJDLIJN

RTV Utrecht houdt alles wat we over de zaak weten bij op een tijdlijn. De belangrijkste ontwikkelingen staan
op een rij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.