Familie Anne Faber doet beroep op publiek en bedankt politie

UTRECHT/HUIS TER HEIDE - De familie van de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht doet in een verklaring via het ANP een dringend beroep op mensen om camerabeelden te bewaren en indien nodig aan de politie te geven.
Het gaat om materiaal dat gemaakt is op vrijdag 29 september tussen 17.00 uur en 00.00 uur, in de buurt van het bosgebied in Huis ter Heide waar dinsdagmiddag kleding is gevonden die vermoedelijk van Anne is.
De politie heeft ook camerabeelden opgevraagd van een defensieterrein in de buurt en er worden beelden van camera's bij huizen in het gebied opgevraagd.
De familie Faber bedankt in de verklaring ook de politie voor de tot nu toe getoonde inzet. "Er wordt met man en macht gewerkt om duidelijkheid te krijgen omtrent deze vermissing."
De politie is ook woensdag al uren aan het werk in het stuk bos bij Huis ter Heide. Het gebied is afgezet met rode linten. Politiemensen zoeken met apparatuur naar sporen.
Anne Faber verdween vrijdagavond. Ze vertrok uit Utrecht voor een lange fietstocht. Haar vriend sloeg alarm toen hij geen contact meer met haar kreeg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.