Instellingen

Politie toont bewakingsbeelden van brutale overval op snackbar in Baarn

BAARN - De politie heeft beelden vrijgegeven van een overval op snackbar Sofie aan de Sparrenlaan in Baarn. Een kleine maand geleden vielen twee mannen rond sluitingstijd de zaak binnen en bedreigden de eigenaresse met een mes, terwijl haar kinderen toekeken. De politie zoekt getuigen.
De overval was op vrijdag 8 september, rond 22.00 uur. Het was tegen sluitingstijd toen twee mannen met donkere kleding de zaak binnenrenden. Ze zwaaiden met messen en eisten geld. Omdat de vrouw alleen was, gaf ze zich over.

KINDEREN

Op de beelden is te zien dat één van de mannen de kassa leeghaalt, terwijl de andere verdachte de keuken ingaat en de portemonnee van de bezorgers vindt. Op dat moment komen de twee zoontjes (8 en 13) van de vrouw de cafetaria binnen.
Doodsbang dat haar kinderen iets wordt aangedaan, roept de vrouw dat ze op afstand moeten blijven. De oudste zoon wil zijn moeder echter helpen en loopt haar kant op, maar de overvallers beginnen te schreeuwen dat ze weg moeten blijven.

GETUIGEN

Dan houden de dieven het voor gezien. Ze rennen de zaak uit en de verbindingsweg in. Een zoektocht levert helaas niks op. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Brutale overval op Baarne snackbar in Bureau Hengeveld

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.