Benefietconcert Claudia de Breij vanavond in Tivoli

UTRECHT - Met een speciaal benefietconcert in het Utrechtse TivoliVredenburg zamelt Claudia de Breij vanavond geld in voor kankerpatiëntjes en hun ouders. Het concert draagt de naam 'Mag ik dan bij jou', naar haar gelijknamige hit.
De volledige opbrengst van dit concert gaat naar ouders of verzorgers met een kind met kanker, zodat zij tijdens de behandeling bij hun kind kunnen overnachten in speciale ouder-kindkamers in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

KOSTEN

Ook wordt de opbrengst gebruikt voor de overige kosten waarmee gezinnen worden geconfronteerd. Ouders of verzorgers die te maken hebben met hoge kosten en die niet of moeilijk zelf kunnen opbrengen, worden met de opbrengst van het concert financieel bijgestaan. Deze ouders hoeven zich geen geldzorgen meer te maken en kunnen al hun aandacht richten op hun zieke kind.
Paul de Leeuw, Ellen ten Damme en Ernst Daniel Smid treden ook op tijdens het uitverkochte benefietconcert.

CONCERTJE

Claudia de Breij zet zich vaker in voor kinderen met kanker. Begin september gaf ze nog een
voor kankerpatiëntjes in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. De kinderen en hun ouders konden luisteren naar eigen liedjes van de cabaretière en meezingen met kinderliedjes.

Interview met Marianne Naafs van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.