RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie Rhenen gaat in gesprek met 'vreemde man met cowboyhoed'

RHENEN - De politie in Rhenen weet wie de vreemde man met de cowboyhoed is die kinderen zou hebben lastiggevallen. Dat meldt de politie op haar Facebookpagina. Vandaag gaat de politie met hem in gesprek.

Bij de politie in Rhenen zijn vorige week meldingen binnengekomen over een man die schoolkinderen lastig heeft gevallen. De man reed in een auto en heeft twee groepen jongeren achtervolgd en afgesneden.

In het gesprek vanmiddag wil de politie de man duidelijk maken dat dit gedrag niet gewenst is en dat de kinderen erg zijn geschrokken. De politie vond hem na verschillende tips. Het zou volgens getuigen gaan om een kale oudere man met een cowboyhoed. Hij droeg een zwart jack en en blauwe broek.


AFSNIJDEN

De man zou woensdagmiddag rond 16.30 uur op de Cuneraweg achter een groep jonge fietsers zijn aangereden, meldt de politie op Facebook. De groep passeerde de man terwijl hij kastanjes of eikels aan het oprapen was. Toen de groep langsfietste stapte hij in de auto en reed achter de kinderen aan tot in het fietstunneltje bij autobedrijf De Gooijer. Hij heeft de kinderen geprobeerd af te snijden. Later kwam een soortgelijke melding binnen, ook op de Cuneraweg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht