Nieuwe nachtclub zegt sorry voor streng deurbeleid

UTRECHT - De nieuwe nachtclub WAS in De Werkspoorkathedraal heeft afgelopen weekend bezoekers geweigerd omdat ze de dj's niet kenden. Ze hadden online een kaartje gekocht, maar een uitsmijter verbood hen naar binnen te gaan.
Op social media reageren mensen vol onbegrip over het strenge deurbeleid. Tegenover het AD doen verontwaardigde bezoekers hun verhaal. Ze eisen hun geld terug.
WAS wilde met het strenge deurbeleid voorkomen dat grote groepen mensen weren, net zoals bezoekers die duidelijk niet voor de muziek komen.
Maar inmiddels krabbelt de organisatie terug. Op Facebook zegt WAS sorry. "Naast onze oprechte excuses zullen we de kosten voor aanschaf van het ticket vergoeden van mensen die met een ticket geweigerd zijn."
"We willen toegewijde muziekliefhebbers bij elkaar brengen onder één dak", zo gaat de uitleg verder. Daarom mogen alleen mensen ouder dan 21 met brede kennis van de muziekprogrammering naar binnen.
"Wij geloven er in dat een deurbeleid de sfeer binnen de club ten goede komt en daarom ook in het belang van onze bezoekers is." Toch geeft WAS nu toe dat het deurbeleid afgelopen weekend niet helemaal goed is gegaan.
WAS is een tijdelijke nachtclub in de voormalige fabriekshal 'De Werkspoorkathedraal' in de Cartesiusdriehoek. Er staan tot nu toe slechts enkele feestavonden gepland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.