Familie Anne: de zoektocht moet doorgaan

DEN DOLDER/HUIS TER HEIDE - De familie van Anne Faber roept opnieuw op vol te blijven inzetten op de zoektocht naar de 25-jarige Utrechtse. "Ons doel, ons grootste doel, is om Anne te vinden. De zoektocht moet doorgaan."
Dat zegt Hans Faber, Annes oom en woordvoerder van de familie. Hij doet die oproep kort na het nieuws dat de politie een 27-jarige verdachte heeft aangehouden in de zaak.
De familie tast nog in het duister over de betrokkenheid van de verdachte bij Annes verdwijning. "We hebben bijvoorbeeld nog geen idee of het om een of meer verdachten gaat. We moeten morgen weer verder zoeken naar Anne."

DANKWOORDEN

Verder bedankt Hans Faber de vele vrijwilligers die helpen met zoeken. "Ook vandaag hebben veel mensen meegeholpen. Hopelijk heeft iedereen ook de moed om verder te zoeken"
De vandaag opgepakte verdachte verbleef in een psychiatrische kliniek in Den Dolder op enkele kilometers van Huis ter Heide. In die omgeving wordt al dagen gezocht omdat daar haar jas is gevonden. Ook werden in Huis ter Heide een fiets en een tas gevonden die waarschijnlijk van Anne zijn.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.