Familie Anne Faber: "Wij hebben op dit moment nog veel vragen"

UTRECHT - "Het zwartste scenario is helaas uitgekomen. Onze liefste Anne is niet meer." Dat zei de oom van Anne Faber, die namens de familie spreekt, nadat bekend was geworden dat haar lichaam is gevonden.
"De familie heeft dertien dagen in slopende onzekerheid verkeerd. En die periode is nu ten einde. Verdriet en pijn overheersen. Maar we zijn ook dankbaar voor alle steun en hulp die we hebben ontvangen", zei Hans Faber.

VEEL VRAGEN

"Wij hebben op dit moment nog veel vragen. Wat is er precies gebeurd? Waarom liep deze man vrij rond? Had deze verschrikkelijke gebeurtenis voorkomen kunnen worden? Helaas zullen wij met de antwoorden Anne niet terugkrijgen. Wij zullen haar ontzettend missen."

ONDERZOEK ALTRECHT

Er komt een
naar de situatie in de kliniek van Altrecht in Den Dolder, de kliniek waar Michael P. inzat. P. wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing en de dood van Anne Faber.
Dat maakte Stef Blok, demissionair minister van Veiligheid en Justitie, donderdag bekend.
Sinds 2017 zit P. in de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder. Hij was geleidelijk aan het terugkeren in de samenleving.
Hans Faber besloot zijn korte reactie met een verzoek aan iedereen om de familie met rust te laten.

Hans Faber reageert namens de familie van Anne

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.