Bloemen op plek waar Anne Faber laatste selfie maakte

BAARN - Op de kruising in Baarn waar de Utrechtse Anne Faber twee weken geleden een selfie maakte vlak voordat ze vermist werd, zijn bloemen neergelegd door leerlingen van het Adriaan Roland Holst College in Hilversum. Bij de bloemen is een kaart toegevoegd met daarop een vredesduif van Picasso en op de achterkant een tekst, ondertekend met een aantal namen.
Het lichaam van Anne Faber werd donderdag na een zoektocht van bijna twee weken gevonden in het Horsterwold bij Zeewolde. De 25-jarige vrouw verdween vrijdagavond 29 september. Afgelopen maandag werd zedendelinquent Michael P. uit Zeewolde gearresteerd voor haar vermissing. Hij wordt nu ook verdacht van betrokkenheid bij de dood van Anne.

EXTRA SURVEILLANCE

Gisteren werd bekend dat de politie
rond de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder, waar Michael P. verbleef. Ook is het wijkteam de komende weken meer beschikbaar voor ongeruste omwonenden en staat er dit weekend een buurtbus bij de plaatselijke supermarkt om vragen van mensen te beantwoorden.
P. werd in 2012 veroordeeld vanwege de verkrachting van twee meisjes en werkte - tot grote verontwaardiging van velen - in de kliniek in Den Dolder aan zijn terugkeer naar de maatschappij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.