Nieuwe website voor RTV Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - De website van RTV Utrecht is vernieuwd. We hebben goed geluisterd naar jullie commentaar en daar hebben we wat mee gedaan. Wat is er veranderd?
Op de voorpagina staat nog steeds het belangrijkste nieuws uit de provincie, maar je kunt nu ook het nieuws uit je eigen omgeving bekijken. Onder de knop 'Jouw Regio' zie je de provincie verdeeld in negen regio's en kun je direct jouw lokale nieuws lezen.

VIDEO

Foto's en video vinden we erg belangrijk. Ze krijgen een prominentere plek op de website en in de artikelen. Naar de reportages van onze verslaggevers hoef je niet lang te zoeken. Ze staan meteen bovenaan de berichten.
Ook sociale media willen we meer ruimte bieden. De komende tijd krijgen we in stapjes mogelijkheden om berichten van bijvoorbeeld Twitter, Instagram en Facebook in onze artikelen te plaatsen.

MOBIELE SITE

Niet alleen de website voor de computer, maar juist ook de versie voor mobiele telefoons is veranderd. Steeds meer mensen zien het nieuws van RTV Utrecht op een smartphone. Daar zijn onze artikelen en video's nu dus ook beter te bekijken. Overigens kunnen onze bezoekers met een smartphone ook onze app downloaden. Die blijft voorlopig zoals hij is.
Onder ieder bericht staat een e-mailadres voor als je wilt reageren op het nieuws. En we zijn natuurlijk benieuwd naar je mening over onze nieuwe website. Heb je een tip of een opmerking, laat het ons weten!

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.