Vrouw vermiste Hanno van Mil deelt emotioneel verhaal

AMERSFOORT - Het is deze vrijdag de verjaardag van de vermiste Hanno van Mil (51). De Amersfoorter is voor het laatst gezien in april 2014, nadat hij naar zijn werk was vertrokken.
Zijn vrouw heeft op Facebook een emotioneel verhaal geschreven, waarin ze verwijst naar de vermissing en dood van Anne Faber. "Het was goed om te zien dat er naar Anne met alle macht is gezocht, vanaf het allereerste begin. De vraag of er ook meer van Hanno gevonden zou zijn als er vanaf het begin zo intensief gezocht zou zijn, laat ons niet los."
Daarnaast pleit ze onder meer voor een versoepeling van de privacywetgeving en wil ze een Amber Alert voor (jong)volwassenen. Daarnaast vindt ze dat er meer duidelijk moet worden hoe praktische zaken moeten worden afgehandeld bij een vermissing: "Het is bizar hoe slecht dit geregeld is in Nederland. Op simpele vragen weet niemand een antwoord."
Maar ook is er emotie. "Hoe vier je een dag als deze? Herdenken? Maar we weten niet of Hanno dood is. Een taart aansnijden? Zonder Hanno erbij voelt dat extra leeg. Het is een situatie waar we nog geen goed antwoord op hebben. Dit blijven lastige en emotionele dagen."

VERMISSING

Een dag na de vermissing van Hanno van Mil werd zijn auto bij de Pyramide van Austerlitz teruggevonden. De sleutels zaten nog in het contact en zijn laptop lag ook nog in de auto. De bossen in de omgeving zijn daarna meerdere keren uitgekamd, maar Van Mil werd daar niet gevonden.
De recherche doet nog steeds onderzoek naar wat er met de Amersfoorter gebeurd is en hoopt dat er nog gouden tips binnenkomen.

Vrouw van vermiste Hanno van Mil deelt emotioneel verhaal

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.