Henk Westbroek is trots op veelzijdige biografie: "Ik heb veel meegemaakt"

UTRECHT - Zanger, presentator en kroegbaas Henk Westbroek brengt zijn biografie uit. Het bewogen leven van de bekende Utrechter is opgeschreven door journalist Martin Groenewold.
Volgens Westbroek staan in het boek Henk smakelijke verhalen zoals zijn eerste zomerbaantje bij de Palace Bioscoop. Hij vertelt in het boek dat die periode veel indruk maakte.
Henk moest namelijk sperma opruimen als verliefde stelletjes de speciale plekken voor koppels hadden verlaten in de bios. Maar er is ook aandacht voor de vermissing van Snoopy, zijn Griekse landschildpad.

LEEFBAAR UTRECHT

Maar er komen ook serieuze onderwerpen aan bod. "Ik heb een hoop dingen meegemaakt. Een mens heeft vele kanten en er staan niet alleen maar lieve verhalen in, maar ook minder lieve verhalen want dat heeft te maken met de business waarin je werkt. Want de lokale politiek is zo lief niet", aldus de Utrechter. Westbroek refereert hier aan zijn periode bij
Verder is er ook veel aandacht voor de veelzijdigheid van Westbroek. Hij wordt gezien als een vrijgevochten persoonlijkheid. Maar volgens journalist Martin Groenewold botst dat af en toe met zijn warme en lieve karakter.
Volgens de Utrechter heeft dat te maken met zijn opvoeding. "Ik denk dat dat komt vanuit thuis. Ik ben een geadopteerd kind en ben heel liefdevol opgevoed."

PRESENTATIE

De boekpresentatie is komende zondag in zijn eigen café in de Utrechtse binnenstad. Burgemeester Jan van Zanen zal Westbroek het eerste exemplaar overhandigen.

Henk leest een fragment voor uit zijn boek: zijn eerste vakantiebaantje.
Henk leest een fragment voor uit zijn boek: schildpad snoopy is weg
Henk Westbroek vertelt in U Vandaag over zijn biografie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.