FC Utrecht blameert zich in de beker tegen VVV

UTRECHT - FC Utrecht is er niet in geslaagd om de laatste 16 van het KNVB bekertoernooi te bereiken. In Venlo stelde de ploeg van trainer Erik ten Hag ernstig teleur. Het werd 3-1 tegen VVV.
FC Utrecht begon dramatisch aan de wedstrijd. Al in de 2e minuut werd Lennart Tie vrijgelaten die uit de draai raak kon schieten. Een kleine twintig minuten later kon Torino Hunte op de zestien meterlijn wegglippen en 2-0 maken. Pas vlak voor rust kreeg FC Utrecht voor het eerst een kans toen het een hoekschop mocht nemen. De inzet van Dumic werd van de lijn gehaald.
In de tweede helft kreeg aanvoerder Willem Janssen al gauw zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Kevin Blom. Met tien man kwam FC Utrecht terug in de wedstrijd toen de net in de ploeg gekomen Gyrano Kerk na iets meer dan een uur spelen diagonaal binnenschoot. FC Utrecht was een paar keer dicht bij de gelijkmaker tot dat Moreno Rutten tien minuten voor tijd met de 3-1 de wedstrijd op slot gooide.