Instellingen

Shanice van de Sanden van kort koppie naar paardenstaart?

© ANP
UTRECHT/IJSSELSTEIN - Voetbalster Shanice van de Sanden denkt erover haar korte coupe te verruilen voor lange lokken en een paardenstaart. De geboren Utrechtse deelt een grappige foto op Facebook, waarop het net lijkt alsof ze die staart al heeft.
Bij de foto schrijft ze: "Always dreamed about a long ponytail. Do you think it suits me?", wat zoveel betekent als: "Altijd gedroomd van een lange paardenstaart. Staat het me leuk?"
Veel mensen die op de foto reageren zijn niet bepaald fan van de staart. Zo schrijft Jolanda dat "het korte haar juist superleuk staat" en Gonda vindt: "Hou maar lekker dat korte koppie. Staat je pittig."
Yanaika is het met de dames eens, al is ze wat milder voor Shanice: "Kort staat superleuk! Maar als je lang haar wilt is het ook goed."
Emma vindt de staart daarentegen "ook goed staan" en Monique zegt dat Shanice alles kan hebben.

LYON

Eind augustus verruilde Shanice van de Sanden de voetbalclub Liverpool voor Olympique Lyon. De 24-jarige rechtsbuiten tekende een driejarig contract bij de Franse topclub.

EK

Van de Sanden was één van de uitblinkers van Oranje op het EK. De snelle rechtsbuiten uit IJsselstein was bij veel doelpunten betrokken. Tijdens het EK schreef Toni Peroni een
over Shanice. In het lied prijst ook Peroni haar vlotte coupe, hij zingt: "Shanice, flitsend voor het doel. Shanice, keihard maar altijd supercool. Perfecte passe en een leuke kop."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.