Lekker500: De Hoefslag opnieuw de beste in Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin is opnieuw het hoogst genoteerde restaurant in de provincie Utrecht in de Lekker500. Het culinaire tijdschrift publiceerde vandaag de ranglijst voor 2018. De Hoefslag is een plekje gezakt, van 22 naar 23.
Het beste restaurant is volgens de gids De Librije in Zwolle, op de voet gevolgd door Inter Scaldes in Kruiningen.
Bij De Hoefslag zijn ze vereerd met de notering: "Wij zijn supertrots, we behoren nog steeds tot de top 25 van Nederland en daar mag je best een beetje trots op zijn. Een heel mooi resultaat", aldus Judith Prins van het restaurant. "We werken het hele jaar hard om onze gasten de beste beleving te geven, zowel culinair als vanuit de gastvrijheid en dat wordt nu beloond. Een hele fijne bevestiging dat je op de goede manier bezig bent."

LEKKER ETEN

In onze regio kun je op meer plekken lekker eten. Ook Kasteel Heemstede in Houten (35), De Nederlanden in Vreeland (51) en De Burgemeester in Linschoten (88) scoren net zoals vorig jaar uitstekend.

LA PROVENCE

Grootste stijger in onze regio is La Provence in Driebergen. Vorig jaar stond het restaurant op plek 76, dit jaar op 72. 'T Amsterdammertje in Loenen daalde het hardst. Het restaurant daalt negen plaatsen, van plek 80 vorig jaar, naar plaats 89 in deze editie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.