Utrechter aangehouden voor liquidatie Farid Souhali uit Houten

UTRECHT/HOUTEN - Een 32-jarige Utrechter wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Farid Souhali uit Houten, die in april werd geliquideerd in Den Haag. De man is vanochtend aangehouden in de penitentiaire inrichting in Dordrecht waar hij verblijft.
De 39-jarige Farid werd op Tweede Paasdag doodgeschoten. Hij zat toen in zijn auto die stond geparkeerd bij een sportschool in Den Haag.

RAMKRAKEN

De opgepakte verdachte zou binnenkort worden uitgeleverd aan Duitsland, waar hij wordt verdacht van een serie ram- en plofkraken. Die uitlevering gaat nu niet meer door, meldt
. Of hij bij de zogenoemde 'Audi-bende' hoort wil de politie niet zeggen.
De dader of daders waren lange tijd spoorloos, dus besteedde onder meer Opsporing Verzocht aandacht aan de liquidatiezaak. Ook beloofde justitie een beloning van 20.000 euro voor degene die de gouden tip zou geven.
Ook na de aanhouding is de politie nog altijd op zoek naar getuigen. Mensen die de liquidatie hebben gezien of meer weten over de achtergrond van slachtoffer Farid Souhali kunnen contact opnemen met de politie via opsporingstiplijn op 0800-6070.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.