Automobilist gewond na ongeluk met tram, urenlang geen trams

UTRECHT - Bij een ongeluk tussen een tram en een auto is vanmiddag een automobilist gewond geraakt. Op de Weg der Verenigde Naties botsten de twee voertuigen op elkaar.
Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de kruising met de Overste den Oudenlaan. Drie mensen in de tram raakten lichtgewond, de bestuurder van de auto is uit de auto geknipt en afgevoerd naar het ziekenhuis.
In de tram zaten enkele tientallen mensen. Zij zijn door de hulpdiensten uit de tram gehaald en met bussen ergens anders heen vervoerd.

ONDERZOEK

Over de toedracht van het ongeluk is nog maar weinig bekend. De verkeersongevallenanalyse Spoor & Water van de Landelijke Eenheid doet daar onderzoek naar.
Ook is nog niet duidelijk hoe de automobilist eraan toe is. Duidelijk is wel dat de schade aan de auto erg groot is. Het ongeluk werd afgeschermd voor mensen in de tram.

OVERLAST

De nasleep van het ongeluk gaf veel overlast voor reizigers. Trams reden niet en veel reizigers stonden te wachten op Utrecht Centraal. U-OV zei iets voor 19.00 uur dat de trams weer reden.

Drie mensen in de tram raakten lichtgewond, de bestuuder van de auto is uit de auto geknipt en afgevoerd naar het ziekenhuis.
Automobilist gewond na ongeluk met tram

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.