Instellingen

Jumbo beloont gouden tip marsepeinroof

© Jumbo
AMERSFOORT - Supermarkt Jumbo in Amersfoort Vathorst heeft een beloning uitgeloofd voor de gouden tip over de diefstal van marsepeinen varkens.
Zaterdag aan het einde van de middag stalen een man een vrouw voor 85 euro aan ambachtelijke marsepeinen varkens uit de supermarkt. Jumbo Vathorst zette dezelfde dag nog camerabeelden van de twee op Facebook. Ze waren onherkenbaar gemaakt met een zwarte stip voor hun gezicht. Mocht het duo zich niet melden, dan wordt de druk opgevoerd en gaat de stip weg. Voor degene die de gouden tip doorgeeft ligt - heel toepasselijk - een marsepeinen varken klaar.
Jumbo in Vathorst pakt de diefstal serieus aan, maar met een ludieke ondertoon. "De dame en heer in kwestie, welke blijkbaar échte lekkerbekken zijn, hebben enkel vergeten deze overheerlijke varkens af te rekenen", liet de supermarkt zaterdagavond weten op Facebook. "Waarschijnlijk overvallen door de lekkere trek is dit gebeurd, we gaan namelijk niet uit van kwade opzet. Zouden jullie s.v.p. deze varkens alsnog allemaal af willen komen rekenen? ...... zou heel fijn zijn."
Gisteren kwam Jumbo Vathorst terug op de zaak met de volgende tekst. "Helaas hebben beide lekkerbekken zich (nog niet) gemeld (slaat natuurlijk als een tang op een varken). Hierbij nogmaals het verzoek om dit te doen anders zijn we genoodzaakt dit varkentje op een andere manier te wassen. We nemen aan dat beide lekkerbekken natuurlijk niet zo dom zijn als het achtereind van een varken en zich alsnog melden voordat wij de foto's openbaar maken. Mochten jullie tips hebben over de lekkerbekken bel dan direct #144REDEENDIER of neem contact op met onze winkel. De gouden tip zullen we belonen met een heerlijk marsepeinen varken!!!"

OFFLINE

Vanmorgen heeft Jumbo Vathorst de berichten over de marsepeindiefstal offline gehaald. De reden hiervoor is nog onbekend. Of de verdachten zich hebben gemeld, kunnen medewerkers van het filiaal niet zeggen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.