Vader en dochter revalideren na ernstig geweld in Maarssen, politie zoekt getuigen

MAARSSEN - De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling van een vader en dochter in Maarssen. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag 14 oktober op zondag 15 oktober op de Kaatsbaan en in de steeg richting Achter Raadhoven.
Volgens de politie werden de vader en dochter rond 02.10 uur door meerdere mensen onophoudelijk geschopt en geslagen. Ook een agent werd aangevallen. Toen de politie de situatie onder controle had, zijn de vader en dochter met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in een ambulance. Inmiddels zijn ze weer thuis om te revalideren.

CAMERABEELDEN

Op camerabeelden zijn meerdere getuigen zichtbaar. Hun identiteit is niet bekend bij de politie. De politie komt graag met de getuigen in contact via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

KROEG DICHT

Naar aanleiding van de vechtpartij werd café De Makerij voor een maand
. "Gelet op het geweld dat is gebruikt heb ik besloten het horecapand voorlopig te sluiten. Ik wacht de resultaten van het politieonderzoek af. Op basis daarvan zal ik me beraden over het vervolg", liet burgemeester Witteman weten in een schriftelijke reactie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.