Instellingen

Malafide glazenwassers gesignaleerd in Oog in Al

© ANP
UTRECHT - Een groep malafide glazenwassers is vandaag opgedoken in de Utrechtse wijk Oog in Al.
Dat laat de lokale wijkagent vandaag weten op Twitter. "Ze spreken geen Nederlands en eenmaal 'klant' kom je erg lastig van ze af". De politie adviseert in dit soort gevallen om de glazenwassers bij de politie te melden en eventueel over te gaan tot aangifte.

VOGELENBUURT

In de Vogelenbuurt in Utrecht zijn vorige maand al briefjes verspreid om te waarschuwen voor glazenwassers. Een bedrijf uit Zaandam zou klanten hebben verteld dat hun vorige glazenwasser failliet was gegaan en dat zij de dienst hebben overgenomen. In de brief werden de glazenwassers beschuldigd van intimidatie en bedreiging. Ook zouden ze steeds onder een andere naam opereren. In oktober werkten ze in Utrecht onder de naam Effectief.
In de waarschuwingsbrief die werd verspreid in de Vogelenbuurt wordt verwezen naar verhalen op internet. Daar staan verschillende slechte recensies over de glazenwassers. De mannen worden omschreven als oplichters. "Prijs was toch duurder dan op flyer", schrijft iemand. Ook zouden de mannen binnendringen in afgesloten tuinen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.