Oud-voorzitter van Tivoli Barry de Vos overlijdt op 70-jarige leeftijd

UTRECHT - Barry de Vos, oud-voorzitter van Tivoli en oud-raadslid, is zaterdag op 70-jarige leeftijd overleden. De Vos was nauw betrokken bij de fusie tussen Muziekcentrum Vredenburg en Stichting Tivoli.
Dat ging niet altijd zonder slag of stoot. De gemeente en Tivoli maakten jaren geleden ruzie over de inrichting van het nieuwe muziekpaleis, maar in 2013 was TivoliVredenburg dan toch een feit.
"Hij was een krachtige, kundige en inspirerende bestuurder voor Tivoli Oude Gracht en Tivoli De Helling en heeft zich met kennis van zaken, humor en doorzettingsvermogen ingezet voor de groei van poppodium Tivoli Oude Gracht en Tivoli De Helling. Later heeft Barry vanuit Tivoli en het bestuur van de Stichting Muziekpaleis met hart en ziel bijgedragen aan het tot stand komen van TivoliVredenburg", laat Tivoli weten in een rouwadvertentie in het AD/Utrechts Nieuwsblad.
Daarnaast was De Vos in de jaren negentig voorzitter van Stadsomroep Utrecht, een van de pijlers van het huidige RTV Utrecht.

BORREL

Komende vrijdag is er van 16.00 tot 18.00 uur in TivoliVredenburg de gelegenheid om bij een openbare borrel afscheid te nemen van De Vos. De crematie is in besloten kring.
Het is niet bekend gemaakt waar De Vos aan is overleden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.