Zus vermiste Van Mil: "Verdwijnen is niet des Hanno's"

AMERSFOORT - Al 3,5 jaar zit de familie van Hanno van Mil in onzekerheid. De Amersfoorter verdween in april 2014 en sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem. Nog steeds denkt de zus van Hanno dat het een misdrijf moet zijn.
Volgens Anita van Mil is het niet "des Hanno's" om zomaar te verdwijnen. Dat zei ze vanavond in het televisieprogramma Team Vermissingen. Er waren volgens haar ook geen voortekenen. Op de dag van zijn verdwijning is Hanno gewoon opgestaan en at hij zijn ontbijt. Daarna vertrok hij naar een congres in Driebergen.
In 2014 zei Anita al iets soortgelijks tegen RTV Utrecht: "Het enige wat in het plaatje past van mijn broer, is dat hem iets is aangedaan. Maar dat is tegelijkertijd een afschuwelijke gedachte. Op de verkeerde tijd, op de verkeerde plek." Het interview met haar toen, is te zien bij dit artikel.

ONZEKERHEID

De familie van Hanno wil graag dat de zaak onder de aandacht blijft. Ze hopen nog altijd op een einde aan de onzekerheid.
Bij dat congres in Driebergen kwam Hanno nooit aan. Een dag later werd zijn auto bij de Pyramide van Austerlitz teruggevonden. De sleutels en telefoon van hem lagen nog in de auto. De bossen in de omgeving zijn daarna meerdere keren uitgekamd, maar Van Mil werd daar niet gevonden.

KINDEREN

Zus Anita gaat al tijden alle scenario's na in haar hoofd, maar ze kan zich niet voorstellen dat hij vrijwillig is vertrokken of dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Ze zegt dat Hanno gek was op zijn kinderen. De familie hoopt dat er nog iemand is die goede informatie heeft.
Een maand geleden werd Hanno 51 jaar. Zijn vrouw deelde toen een emotioneel verhaal.

Zus vermiste Hanno Van Mil ging in 2014 ook uit van een misdrijf