Instellingen

Man uit Soest ontvoerd, bedreigd met vuurwapen en gestoken met mes

© ANP
SOEST - Een 33-jarige man is deze week ontvoerd vanuit Soest. Daarbij is hij gestoken met een mes en bedreigd met een vuurwapen. Vier verdachten zijn aangehouden.
Het slachtoffer is woensdagmiddag rond 16.30 uur door twee personen opgewacht bij zijn loods in Soest. Daar is hij met het mes gestoken en onder bedreiging gedwongen in zijn eigen bus te stappen.
De ontvoerders namen het slachtoffer mee naar een woning in Hilversum, waar bekenden van hem wachtten. Hij kreeg te horen dat hij een geldschuld moest aflossen. Eén man bedreigde hem met een vuurwapen en sloeg hem meerdere keren. Nadat het slachtoffer had toegezegd te zullen betalen, lieten zijn ontvoerders hem vrij.

AANHOUDINGEN

Gisteren zijn drie mannen van 37, 37 en 67 jaar en een vrouw van 47 jaar aangehouden. Alle verdachten zitten nog vast. Het slachtoffer is behandeld aan zijn steekwond en is inmiddels thuis.
De recherche onderzoekt het incident. Getuigen van de ontvoering of mensen met tips kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.