RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Honden dood bij ongeluk op Zuilense Ring

1/3
UTRECHT - Bij een ongeluk op de Zuilense Ring zijn vanavond twee honden overleden. Een derde hond ligt op de intensive care. Ook meerdere mensen raakten gewond.

Een aanhangwagen met drie Dobermanns schoot los van een auto en sloeg over de kop. De honden liepen daarna los over de Zuilense Ring. Twee auto's botsten in de hectiek op elkaar, waarbij meerdere gewonden vielen.

Een van de Dobermanns werd aangereden en kwam om het leven. Een andere hond was volgens het Huisdierenmeldpunt Utrecht in shock en overleed onderweg naar de spoedkliniek. De derde Dobermann heeft een onder meer een klaplong en een gebroken poot.

De dierenambulance zei aan het begin van de avond dat het zou gaan om Deense doggen. Later werd echter gemeld dat het Dobermanns zijn. De dieren hadden alle drie een andere eigenaar. Ze reden terug van een hondentraining.

De politie sloot de N230 richting Maarssen volledig af voor de afhandeling van het ongeval.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht