Tips stromen binnen over brandstichting bij Utrechtse kapsalon

UTRECHT - Bij de politie zijn bijna tachtig tips binnengekomen over de brandstichting bij een kapsalon in Utrecht. De tips kwamen binnen naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht en het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, Bureau Hengeveld.
Eind januari werd er brand gesticht bij kapsalon Chic Hair & Beauty aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Het was de tweede keer in zes maanden tijd. De verzekeringsmaatschappij en de eigenaresse loven een beloning uit van in totaal 10.000 euro voor de gouden tip.
De eerste brand was op 22 september 2016. Voor die brand is iemand opgepakt. Die persoon zat vast op de datum van de tweede brand.

BEWAKINGSBEELD

De tweede brand vond plaats in de nacht van 31 januari op 1 februari. Twee mannen kwamen aanrijden op een scooter. De bestuurder bleef op de scooter zitten, de andere man stapte af en sloeg met een hamer de ruit van de kapsalon stuk. Binnen goot hij twee flessen met brandbare vloeistof leeg. Daarna gooide hij een molotovcocktail naar binnen, waardoor de brand ontstond.
De signalementen en de beelden zijn hier te vinden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.