RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Geen recordspits, wel een van de drukste van het jaar

1/5
PROVINCIE UTRECHT -

Op een aantal snelwegen, met name in de Randstad en het zuiden van het land, stond het verkeer vanochtend in lange files door een combinatie van slecht weer en ongevallen. Rond 08.00 uur stond er 420 kilometer file op de snelwegen.

"Daarmee spreken we officieel nog niet van een recordspits, maar hoort 'ie tot nu toe zeker tot de drukste van het jaar", zegt de VID.


VROEG DRUK

Veel forenzen zijn vandaag vroeg vertrokken en dus was het ook vroeg al druk. De eerste file van de dag in onze regio stond vanochtend op de A1 bij Bunschoten. Door een aanrijding liep het in de richting van Amsterdam vast vanaf Amersfoort. Rond 06.30 uur stond er zeker zes kilometer file, een uur later was de file al gegroeid tot bijna 25 kilometer.

Grootste knelpunten in de spits waren de A1 bij Amersfoort, de A2 bij Den Bosch, A4 bij Leiden en de A12 bij Gouda.


FILEWEEK

De komende dagen is het ook fileweek bij RTV Utrecht. We besteden elke dag aandacht aan de fileproblemen in onze provincie. Welke maatregelen kun je nemen, wat kosten de files ons en hoe kun je je het beste vermaken in de file?Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -