RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Woerdenaar (23) opgepakt vanwege cocaïnehandel

WOERDEN -

Een 23-jarige man uit Woerden is onlangs opgepakt vanwege drugshandel. Hij zou deel uitmaken van een groep die in een wijd gebied rondom Woerden handelde in coca´ne.

In mei werden er al twee andere verdachten, een 26-jarige Woerdenaar en een 28-jarige Rotterdammer, opgepakt. Bij invallen in een woning aan de Breitnerstraat en twee garageboxen aan het Singelplein trof de politie toen 387 gram coca´ne aan, materialen om de drugs te mengen en verpakken en ruim 25.000 euro aan contant geld.


GESLOTEN

Een van de garageboxen werd op last van de burgemeester gesloten voor een jaar. In de andere garagebox werd enkel een geringe hoeveelheid drugs aangetroffen. Ook lag er een partij valse merkkleding. De kleding is in beslag genomen en vernietigd.

Het onderzoek startte in de zomer van 2016. Het leidde naar een groep dealers die al jaren actief zijn in Woerden, Woerdense Verlaat, Montfoort, Harmelen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Kockengen, Nieuwkoop en Uithoorn. Hun klantenbestand omvatte meer dan honderd klanten. Volgens de politie waren zij dagelijks met drugshandel bezig.


VRIJGELATEN

De 23-jarige man zit nog vast. De twee andere verdachten zijn intussen vrijgelaten, maar blijven verdachte in deze zaak.

De rechtszaak vindt waarschijnlijk begin 2018 plaats.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -