Gewonde bij ongeval met stadsbus en auto's in Houten

HOUTEN - Bij een ongeval met een stadsbus en twee personenauto's in Houten is een gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde even voor 13.00 uur op de kruising van de Rondweg met De Staart.
Op dat punt zijn twee rijstroken voor verkeer dat vanaf De Staart naar rechts wil afslaan. De twee auto's, een zwarte Ford en een grijze Fiat, wilden daar zij aan zij de bocht door.
Net op dat moment kwam de stadsbus van links de kruising over. De Ford-bestuurder kon niet meer op tijd remmen en ramde de bus aan de zijkant. De Ford werd meegesleurd door de bus en knalde daarop tegen de Fiat aan, die op zijn beurt weer tot stilstand kwam tegen de stoep. De stadsbus rolde door en kwam half in de berm terecht.
Een van de automobilisten raakte gewond en is meegenomen naar het ziekenhuis. De buschauffeur en de andere bestuurder kwamen met de schrik vrij. In de bus zaten nog een aantal passagiers, maar geen van hen raakte gewond.
Een berger heeft de twee auto's weggesleept. De bus kon op eigen kracht verder, maar heeft wel een fikse reparatie nodig voor hij weer in de dienstregeling kan worden ingezet.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.