Politie zoekt daders van beroving pizzakoerier

AMERSFOORT - Politie in Amersfoort zoekt getuigen van een straatroof. Een jongen van 16 werd op vrijdag 24 november op de Ringweg-Randenbroek beroofd van zijn telefoon.
Het slachtoffer was die avond aan het werk als pizzakoerier en reed rond 22.15 uur op zijn scooter ter hoogte van de Mendelssohnstraat. Het regende en het zicht was slecht. Op de kruising botste hij bijna op twee fietsers die hem eigenlijk voorrang moesten geven.
Een van de fietsers viel en daarna ontstond er ruzie. Daarbij werd de pizzakoerier door beide mannen geschopt. Ook werd hij bedreigd en gedwongen zijn telefoon af te geven. Vervolgens gingen de daders ervandoor. Het slachtoffer liep bij de mishandeling meerdere kneuzingen en blauwe plekken op. Afgelopen week heeft hij aangifte gedaan.

SIGNALEMENT

De politie is nog op zoek naar de twee verdachten. De een is een blanke man van ongeveer 30 jaar. Hij is zo'n 1.85 meter lang en heeft een stevig postuur. Hij had een lichte snor en was helemaal in het zwart gekleed.

De tweede verdachte is een negroïde man van ongeveer 1.80 meter. Ook hij had zwarte kleding aan. Hij had een jas aan van het merk North Face.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.