Beknelling en gewonde na ongeval op N227

LEUSDEN - Bij een ongeval op de Doornseweg (N227) ter hoogte van Oud-Leusden is vanmiddag een slachtoffer bekneld geraakt. De brandweer is bijna anderhalf uur bezig geweest om de persoon te bevrijden.
Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Het slachtoffer is met zwaar letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Uit een ander voertuig is ook een persoon gehaald, die tevens met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen voor medische assistentie. De heli is naast de plek van het incident geland.
Beide voertuigen zijn zeer zwaar beschadigd. De rijbaan lag bezaaid met brokstukken. Door het ongeval is de N227 een tijd lang afgesloten geweest tussen de A28 en de kruising met de N224 tussen Woudenberg en Zeist. Daardoor ontstond een lange file.

AFZETTING

Rond 19.15 uur gebeurde een tweede ongeval op de N227, toen een oudere automobilist de afzetting te laat zag. Hij reed vol in de flank van de voertuig van de verkeersregelaar. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.