Politie zoekt getuigen van schietpartij in Utrecht

UTRECHT - De politie zoekt getuigen van een schietpartij aan de Nijverheidsweg in Utrecht, nadat er in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 november werd geschoten op een pand.
De politie wil niet zeggen om welk pand het gaat. De schietpartij vond al langer geleden plaats, maar de politie kiest ervoor om alsnog deze getuigenoproep te doen. "We hebben nog niet genoeg aanwijzingen wie hiervoor verantwoordelijk kan zijn. Daarom hopen we op getuigen die misschien meer gezien of gehoord hebben", laat de politie weten.
Alle informatie is welkom, zo zegt een woordvoerder van de politie. "Zowel mensen die iets gezien als gehoord hebben als mensen die camerabeelden hebben die ze aan ons kunnen geven."

ROLLUIK

Dinsdagochtend 28 november trof de eigenaar van het pand aan de Nijverheidsweg gaten in het rolluik van het pand aan. De recherche heeft de zaak in onderzoek.
Zo is er onder andere sporenonderzoek gedaan en buurtonderzoek uitgevoerd. Onderzocht wordt ook of een ander incident met een explosief aan de Nijverheidsweg hiermee te maken heeft. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 november. Bij beide incidenten raakte niemand gewond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.