Identiteit verdachten liquidatie Adjai Badloe uit Nieuwegein bekend

NIEUWEGEIN - Twee Amsterdammers worden verdacht van betrokkenheid bij de liquidatie van Adjai Badloe uit Nieuwegein. De 43-jarige man werd vorige week neergeschoten op de Apolloburg.
De verdachten zijn de 24-jarige Reza J. en Denzel D., meldt het AD. Denzel D. zou een uitgebreid strafblad blijken te hebben.
De twee zaten al vast, nadat ze na een wilde achtervolging op de A2 werden aangehouden in Amsterdam. Vorige week werd al bekend dat ze twee weken langer in voorarrest moesten blijven.

VLUCHTAUTO

De politie ging achter ze aan na een autobrand in Vleuten. Vermoedelijk brandde daarbij de vluchtauto uit die was gebruikt na de schietpartij aan de Apolloburg in Nieuwegein. Ze
daarna in alle toonaarden.
Dinsdag 28 november werd de 43-jarige Adjai Badloe in de ochtend doodgeschoten. Er werd meerdere keren geschoten. "Ik dacht dat het vuurwerk was", vertelde een omwonende. "Want het is het einde van het jaar en de jongens lopen hier rond met Romeinse kaarsen en vuurpijlen. Niet wetende dat er dus weer iemand geliquideerd is hier. Want een aantal jaar geleden is een bekende van mij, een vriend van mij, ook al geliquideerd."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.