Drie gewonden bij ernstig ongeluk Kardinaal de Jongweg Utrecht

UTRECHT - Bij een ernstig ongeluk op de Kardinaal de Jongweg in Utrecht zijn vanochtend drie gewonden gevallen. Het ging mis op de kruising met de Meester Tripkade. Eén auto raakte te water, een andere auto reed tegen een boom.
De vrouw die in de auto zat die in het water belandde, is eerst gereanimeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zaten twee mannen. Zij zijn aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, zo meldt de politie. Beide mannen raakten gewond en zijn ook naar het ziekenhuis gebracht.
De Kardinaal de Jongweg is de hele ochtend afgesloten geweest in de richting van het centrum om de hulpdiensten hun werk te laten doen. Duikers van de brandweer hebben in het water nog gezocht naar andere inzittenden, maar hebben niemand aangetroffen.
De politie zette ook een helikopter in. Die heeft vanochtend zeker een kwartier laag boven de straat gecirkeld. Er kwamen ook een explosievenexpert en rechercheurs kijken bij de Audi S8, die tegen de boom gereden was. De politie wilde uitsluiten dat de auto zou toebehoren aan een plofkraakbende. Er werden geen explosieven in de auto gevonden.

Drie gewonden bij ernstig ongeluk Kardinaal de Jongweg Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.