Houtens gezin gestrand in Londen door sneeuwval

HOUTEN - Het was de afgelopen dagen lastig om weg te komen uit Nederland met het vliegtuig. Op luchthaven Schiphol werden gisteren 1300 veldbedden neergezet voor gestrande reizigers. Het is ook een probleem om vanuit het buitenland naar Nederland toe te komen. Een gezin uit Houten zit al twee dagen vast in Londen na een weekendje weg.
Zondagavond zouden Dirk en Hetty Taris en hun twee dochters terugvliegen. "De eerste keer dat de vlucht geannuleerd werd door Easyjet hoorden we het redelijk op tijd en konden we het hotel doorboeken", zegt Dirk Taris. "De tweede keer hoorden we het pas vijf minuten voor het boarden. Toen waren we al op de luchthaven met al onze spullen, dus dat was erg vervelend."
De chaos op het vliegveld in Londen is groot. "Veldbedden zijn er niet, wel heel veel gestrande reizigers. We moesten heel lang wachten. Uiteindelijk zijn we uit de rij gegaan en hebben eieren voor ons geld gekozen. We hebben een treinticket geboekt en hopen vanavond laat via Brussel aan te komen in Amsterdam."
Schiphol verwacht dat er vandaag weer normaal gevlogen kan worden nu alle landings- en startbanen sneeuwvrij zijn gemaakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.